Blogger templates

16 Haziran 2015 Salı

Blogger Şablonları Bulabileceğiniz Siteler

Blogger Şablonları Bulabileceğiniz Siteler

Blogger’ın size sunduğu şablonları yeterli görmüyorsanız ve blogunuza daha farklı bir görünüm vermek istiyorsanız internette binlerce ücretsiz şablon bulabilirsiniz.Blogger şablonu bulabileceğiz bazı siteleri aşağıda listeledim.İlk olarak bu siteleri ziyaret edin ve beğendiğiniz şablonlardan birini bilgisayarınıza indirin.

http://btemplates.com/http://bloggertemplates.info/
http://www.bloggertemplatesblog.com/http://www.bloggertemplatesfree.com/
http://www.bloggerstyles.com/http://www.newbloggertemplates.com/
http://10bloggertemplates.com/http://www.bloggertemplatesgenie.com/
http://www.freebloggertemplates.info/http://bloggertemplateplace.com/
http://www.bloggertemplateblog.com/http://www.bloggerthemes.net/

Aslında bunlar gibi daha onlarca hatta yüzlerce site bulabilirsiniz ancak hemen hemen hepsinde aynı şablonlar bulunduğundan sadece birkaçını ziyaret etmeniz yeterli.Benim size tavsiyem en güncel, en popüler ve en orjinal şablonları bulabileceğiniz site olanBTemplates
Bu sitelerde beğendiğiniz şablonları bilgisayarınıza indirdiğinizde genelde .zip veya .rar formatında sıkıştırılmış bir dosya halinde iner.Bu dosyayı herhangi bir sıkıştırma programı veya windowsile açtığınızda templateismi.xml gibi bir dosya göreceksiniz.Şablona ait kodları içeren dosya işte bu. 

Blogger Bloguma Şablon Nasıl Yükleyebilirim?

Blogunuza tema yükleme işlemi çok kolaydır.Aşağıdaki adımları takip ederek sorunsuz ve basit bir şekilde yeni temanızı yükleyebilirsiniz.

1.Adım : ilk olarak Blogger hesabınıza giriş yapın ve soldaki menüden Şablon sekmesine tıklayın.Açılan sayfada, sağ üst tarafta “Yedekle/Geri Yükle” butonuna basın. 


2.Adım : Açılan pencerede “Dosya Seç” butonuna basın ve bilgisayarınızda bulunan .xml uzantılı şablon dosyasını seçin.Ardından “Yükle” butonuna basarak işlemi tamamlayın. 


SİTENE EKLEMEN GEREKEN KOD:
DERSBURDAVAR

1 yorum:

- -
Ziyaretçi Defteri yükleniyor...

About

YORUM YAZARAK DESTEK VEREBİLİRSİNİZ.. www.dersburdavar.blogspot.com